INTRANET ➔

Higher Education

A Budapest Cirkuszművészeti és Kortárstánc Főiskola BA és MA képzései:

Dance Teacher MA

Contemporary Dance BA

Circus Dance BA

Equestrian Acrobat BA

Clown BA

Aerial Acrobat BA

Továbbképzések

A Budapest Cirkuszművészeti és Kortárstánc Főiskola továbbképzései:

Cirkuszpedagógia

Open programmes

Following the school’s decades-long tradition, we actively seek opportunities to meet people interested in dance, future students, and the public at large.

To this end, we are continuing the LEAP program in the next academic year. 

Online Mentor Program

Career Orientation Days

Pre-Audition Course

Admission

A felvételi több hónapos folyamat, melynek célja, hogy a jelentkező és az iskola képviselői egyértelmű bizonyosságra jussanak, hogy vállalkozni kívánnak az előttük álló több éves együttműködésre. 

Maga a felvételi is kiváló alkalom, hogy ki-ki szembesüljön a várható örömökkel és nehézségekkel. A lehetőségek és kihívások ismeretében vághatunk felelősségteljesen a rendkívüli energiákat követelő felkészülésbe a hivatásos művész pályára.

Admission

Advisory System

Budapest Cirkuszművészeti és Kortárstánc Főiskola tanácsadó irodája a leendő hallgatóknak és a BCKF diákjanak nyújt személyes tanácsadást.

Az iroda segít feltérképezni a tandíjakhoz és a tanulmányi idő alatti élethez szükséges források részbeni, vagy teljes körű megszerzési lehetőségeit.

Advisory System

Erasmus

Az Erasmus+ az Európai Unió oktatást, képzést, ifjúságügyet és sportot támogató programja, amelyre pályázatot intézmények nyújthatnak be, az egyéni részvétel ezeken keresztül valósulhat meg.

Az Erasmus+ program egyik fő célkitűzése az oktatás területén az Európai Oktatási Térség megvalósítása 2025-re. 

Erasmus