INTRANET ➔

VISSZA

Reidl Kamilla

megbízott rektor

Tanulmányait a Budapest Táncművészeti Szakközépiskolában végezte táncos (modern-, kortárstánc szakirányon), majd a szabadúszóként több színházi produkcióban vett részt, ezzel párhuzamosan kezdte pedagógusi tevékenységét.

A Magyar Táncművészeti Főiskolán (moderntánc szakirányon), később Budapest Kortárstánc Főiskolán kortárstánc szakirányán szerzett táncpedagógus szakképzettséget. A Budapest Táncművészeti Szakközépiskola és Alapfokú Művészeti Iskola, a BKTF egykori Gyakorlóiskolájának igazgatójaként a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karán szerzett Közoktatási vezető szakképzettséget. Ezen kívül végzett tanulásmódszertan tanár és nemzetközi Hatha jóga oktató, valamint évek óta aktívan argentin tangózik.

2009 óta a Budapest Kortárstánc Főiskola munkatársa majd rektorhelyettese, ahol a Tanulmányi ügyeken kívül a Főiskola jogi és adminisztrációs feladataival, a mindennapi működtetési feladataival foglalkozott.

2023 júniusa óta a Budapest Cirkuszművészeti és Kortárstánc Főiskola megbízott rektora.

Hatha jóga

Jógaóráimon kiemelt figyelmet fordítok a meditációra, meditációs technikák átadására. Az előadó-művészettel foglalkozó emberek számára kiemelten fontos, hogy megtalálják a módot az elcsendesedésre, megpihenésre és feltöltődésre. Ennek eszköze a jóga ászanák gyakorlása, légzőgyakorlatok és meditációs gyakorlatok végzése.