INTRANET ➔

Felsőfokú képzések

A Budapest Cirkuszművészeti és Kortárstánc Főiskola BA és MA képzései:

Tánctanár MA

Kortárstánc BA

Cirkuszi táncos BA

Lovasakrobata BA

Bohóc BA

Levegőakrobatika BA

Továbbképzések

A Budapest Cirkuszművészeti és Kortárstánc Főiskola továbbképzései:

Cirkuszpedagógia

Nyitott programok

Az iskola több évtizedre visszanyúló hagyományait folytatva aktívan keressük az alkalmakat a találkozásra a tánc iránt érdeklődőkkel, a jövendőbeli diákokkal, a közönséggel.

Felvételi Előkészítő Kurzust, Pályaorientációs Napokat, Online Mentor Programot, valamint Nyitott Napokat szervezünk egész évben.

Online Mentor Program

Pályaorientációs Napok

Nyitott órák

Felvételi Előkészítő Kurzus

Felvételi

A felvételi több hónapos folyamat, melynek célja, hogy a jelentkező és az iskola képviselői egyértelmű bizonyosságra jussanak, hogy vállalkozni kívánnak az előttük álló több éves együttműködésre. 

Maga a felvételi is kiváló alkalom, hogy ki-ki szembesüljön a várható örömökkel és nehézségekkel. A lehetőségek és kihívások ismeretében vághatunk felelősségteljesen a rendkívüli energiákat követelő felkészülésbe a hivatásos művész pályára.

Felvételi

Ösztöndíj, juttatás

Budapest Cirkuszművészeti és Kortárstánc Főiskola tanácsadó irodája a leendő hallgatóknak és a BCKF diákjanak nyújt személyes tanácsadást.

Az iroda segít feltérképezni a tandíjakhoz és a tanulmányi idő alatti élethez szükséges források részbeni, vagy teljes körű megszerzési lehetőségeit.

Ösztöndíj, juttatás

Erasmus

Az Erasmus+ az Európai Unió oktatást, képzést, ifjúságügyet és sportot támogató programja, amelyre pályázatot intézmények nyújthatnak be, az egyéni részvétel ezeken keresztül valósulhat meg.

Az Erasmus+ program egyik fő célkitűzése az oktatás területén az Európai Oktatási Térség megvalósítása 2025-re. 

Erasmus